// heja mamat //

Olen saanut näperrellä koko päivän blogin parissa, kun mies on hoitanut koirat ja ruuan. Mistäkö moinen höveli käytös? No allekirjoittaneen eka äitienpäivä tietenkin! Sain aamiaisen sänkyyn sekä hellyttävän kimpun valkovuokkoja. 

Ihanaa ja hurjaa yhtäaikaa. Tänään on myös tasan kuukausi laskettuun aikaan. Kohta, ihan milloin tahansa, saattaa alkaa tapahtua ja sitten maailmaan saapuu pieni, jolle saan olla äiti.

Tuokaa joku paperipussi. Pian!
 

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa äitienpäivää:)
  Piti ihan tirauttaa muutama suolainen kyynel kun kävi mielessä, että hetkenä minä hyvänsä mustakin tulee äippä.Hurjan ihanan kamalan pelottavaa ja niin huikean ihanaa! Meilläkin mies ollut tänään kummallisen kiltti, ihan ruuat teki ja vielä jätskiäkin tarjoili soffalle. Ja oma äiti toi kakkua ja kitki meidän kukkapenkin:)Kiva päivä, vaikka tänään taas olo on kuin hylkeellä.

  Niin ja tervetuloo tänne Bloggerin ihmeelliseen maailmaan, itse olen ollut ihan tyytyväinen, tosin en mä näistä paljon ymmärrä....

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin ja sinne myös, vaikka pari minuuttia taisin myöhästyä... :) Tää blogger vaikuttaa niin paljon paremmalta kuin WP, mutta silti tässä on vielä pari mysteeriä esim noiden kuvaleveyksien kanssa. En käsitä mistä niitä saa manuaalisesti muokattua

  VastaaPoista