// karkuteillä //

Pari kuvaa eiliseltä. Livistin maaseudun rauhasta Helsingin vilinään ja sain nauttia ystävän mainiosta seurasta. Herkkulounas Bar 9:ssä (oli ensimmäinen pasta limonello tähän napaan, muttei taatusti viimeinen), harhailua keskustan kaupoissa ja jugurttijäädykettä Kipon terassilla. (Ja myönnetään, yksi järjettömän iso jäätelö Espan puistossa.)

Tuhlasin pitkästä aikaa vähän rahaa myös itseeni. Huom! Reissusta ei kotiutunut yhtä ainutta vauvanvaatetta! Aplodeja! Cosin harmaat viskoosipökät vähän vilahtavat mahan takaa. Kuminauhavyötärön ansiosta ne menevät jalkaan nyt ja synnytyksen jälkeen. Järkiostos, sanon minä. Aika kalliit verkkarit, totesi mies. 

Fuuuuck! Valehtelin. Toinpas mukanani yhden vauvan haalarin, myssyn ja pöksyt. Mutta ne olivat lahjoja, ei kai niitä lasketa?!

2 kommenttia:

  1. Jihuu, ystävien mainio seura on parasta(ja hyvä ruoka ja jätski tietty):) Ihanan päivän olet viettänyt, kuinkakohan turvoksissa oli koivet illalla kaupungilla käppäilyn jälkeen?
    Se on hyvä, että ostit itsellesi jotain kivaa!
    Mä tässä myös olen pohtinut,käviskö vielä ostamassa jonkun kivan maksimekon, joka menis before ja after....

    VastaaPoista
  2. Niin turvoksissa, että mua alkoi oikeasti vähän huolestuttaa voiko siitä saada jotain pysyviä vammoja?! Ihan kauheet ilmapallot! Maksimekko on mullakin ostoslistalla vielä, uskon että sillä pärjää koko kesän.

    VastaaPoista