// uusi alku //

Nyt riitti pelleily Wordpressin kanssa. En suostu maksamaan 30 dollaria siitä, että saan käyttööni muutaman ylimääräisen fontin tai taustavärin. Alkoi tuntua myös siltä, että blogin nimeäkin olisi syytä muuttaa. Niin kuin sanottu, eihän täällä ole ollut enää tyylistä puhetta kuin satunnaisesti. Ja koska muistutan tällä hetkellä enemmän herätettyä vesipuhvelia kuin maailmannaista, ei tule olemaankaan. Vähään aikaan.

Haluan kuitenkin jatkaa bloggaamista omalla varsin vaatimattomalla tyylilläni. Onhan tässä jännät ajat käsillä. Tänään sain ensimmäiset äitienpäivävalkovuokot ja kahvin sänkyyn. Tasan kuukauden päästä on Helsinki-päivä, ja pikku-Kinkun laskettu saapumispäivä. Suuria mullistuksia on luvassa ja paljon juttuja kerrottavana. Eikös teitäkin kiinnosta edes vähän, miten tästä keittämästäni sopasta selviydyn... Minua ainakin alkaa jännittää.


Toivon, että tämä suuri mullistus ei karkoita teitä vaan jaksatte seilata tänne Bloggerin puolelle höpinöitäni lukemaan. Itse olen niiiiiin onnellinen Bloggerin toimivuudesta ja mahdollisuuksista. Tästä lähtee.

Niin, Style-bits.com on toki vielä luettavissa. Ainakin hetken aikaa.

2 kommenttia:

 1. Mukana :)

  Myönnän lukeneeni sun juttuja jo pidemmän aikaa mutten ole saanut kommentoitua mitään.

  Mäkin olen harkinnut blogin pitämistä mutta en ole saanut aikaseksi enkä ole varma kuinka kauan jaksaisin.

  Tulen uudelleenkin, elämme jännittäviä aikoja ;)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa tännekin puolelle! Täällä on toivottavasti kommentointikin helpompaa. Ihana tutustua teihin siellä ruudun toisella puolella. :)

  VastaaPoista