// vikoja viikkoja viedään //


Kuluneella viikolla on yritetty vimmalla nauttia elämästä as it is now. Tänään join aamukahvia sängyssä (niin kuin aina sunnuntaisin) ja selailin blogeja, kun tajusin, että tämä saattaa olla viimeinen laiska sunnuntai piiiiitkään aikaan. Tai sitten viikonloppuja on jäljellä vielä kolme. Jännittävintä on, ettei voi tietää. Iik.

6 kommenttia:

 1. Hyvähyvä, jatka samaan malliin, naatiskele!

  VastaaPoista
 2. Täällä vielä laskeskellaan viimeisiä työpäiviä ennen äitiysloman alkua. Vielä kolme työpäivää jäljellä ja kauan odotettu loma alkaa! Vielä olisi pinnasänky hankkimatta, kun kaikista joista itse tykkää, tuppaa hinta tulemaan vastaan! :)

  -Madame K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme päivää menee hujauksessa, sitten pääset lepäilemään. :) Sama juttu pinnasänkyjen kanssa... Sellainen on pakko jossain vaiheessa hankkia ja kaikki kivat on ihan liian tyyriitä. Jatkan tori.fin selaamista, sieltä vois löytyä joku helmi.. Pian, kiits :)

   Poista
 3. Kyllä sä vielä vauvan syntymän jälkeenkin voit jonkin aikaa nauttia kaffetta sängyssä...taaperoiässä saattaa asiat sitten jo olla toisin ;)

  VastaaPoista
 4. Heh, totta, ehkä niin kauan ku maksu ei pääse sänkyyn ilman avustusta, oon turvassa. Tosin jos muhun tulee niin saan hankkia Peltorit :D

  VastaaPoista