kuonaa pukkaa


Naamasta nimittäin. Ilmeisesti jonkinlainen sisäinen puhdistuminen on alkanut, sillä leukapielet kukkivat pitkästä aikaa oikein kunnolla. Tästä inspiroituneena (köh) ajattelin esitellä teille pari uutta lempparituotetta kylppärin puolelta.

The Body Shopin Moisture White Shiso Clensing Powderin (mikä nimihirviö...) ostin Nykin matkaa varten. Valkoinen puhdistusjauhe miksataan kämmenellä veteen eli purtilon voi huoletta viedä koneessa matkustamon puolelle. Olen ollut tähän putsariin tosi tyytyväinen, tosin kovin järeitä meikkejä tällä ei saa irti. No eipä täällä kotona paljon meikatakaan, joten... Jauhemössö huuhdellaan kasvoilta vedellä ja lupaustensa mukaisesti iho jää tosi raikkaan ja kuulaan tuntuiseksi. Tuote kirkastaa ihoa selvästi ja onkin tällaisen mamman uusi luottotuote. Ja muuten tosi riittoisakin vielä.

Toinen uusi tuttavuus on arganöljy, jota sain joululahjaksi. Tämä kuvan kallisarvoinen öljy on aitoa sitä itseään tuotuna Marokosta asti. Varmaan tiedättekin kuinka harvinaista ja supermonikäyttöistä arganöljy on, enkä ala siitä sen enempää luennoimaan. Itse olen sivellyt öljyä pari tippaa kasvoille aamuin sekä illoin. Aamulla jopa BB-voiteen alle. Talvikuiva ihoni on ollut superöljystä innoissaan. Väittäisin, että posket ovat jotenkin kimmoisammat ja rypyt sileämmät. Varsinaista nuorennuseliksiiriä siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti