luopumisen tuskaa


Aika surkea on ollut startti terveellisempään elämään. Pärjään mainiosti kello neljään asti. Silloin iskevät järjettömät hiilarivajarit ja sorrun syömään pullan tai suklaata, tai molemmat... Niitä kun vielä kaapista löytyy. Valitettavasti.

Eilen saapuivat supermömmöt. Niinpä ensimmäiseksi aamulla kumosin lasillisen savivettä. Smoothieni terästin Cocovin Smoothie Mixillä, jossa on mm. macaa ja gojia, sekä soijaproteiinijauheella. Kumpaakin laitoin hyvin maltillisesti näin aluksi. (Olen kerran tullut järjettömän kipeäksi tyhjään mahaan vedetystä smoothiesta, jossa oli ties mitä spiruliinoja ja hamppua.) Jauheiden lisäksi laitoin blenderiin mantelimaitoa, Alpron soijajugurttia, avokadoa ja mansikoita sekä vettä. Hyvää tuli.

Savivesi ei maistunut oikeastaan miltään. Olen lukenut blogeista, että se on saanut monilla hiukset kasvamaan nopeammin. Sitä odotellessa. Nipsaisin juuri otsatukkani superlyhyeksi ja löysin tietysti seuraavana päivänä valokuvan, jossa minulla oli tosi kiva pitkä sivuotsis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti