superfoodia väsyneelle mutsille

Tässä huushollissa mies on ollut se, joka nauttii proteiinit pulvereina ja vitamiinit purkeista. Minä taas olen se porsas, joka mättää sipsejä naamariin (kun mies punttaa salilla). Jako on ollut molempia tyydyttävä. Minä en koske herran ämpäreihin ja sapuskoihin, ja saan yleensä pitää sipsipussin omanani. (Varsinkin ne suolatut poimusipsit, jotka "eivät maistu miltään".)

Toissa päivänä universumi jotenkin nyrjähti. Enpä edes osaa sanoa miksi juuri nyt. Ehkä jatkuva turvonnut ja tukkoinen olo alkoi ärsyttää. Ehkä näin itseni peilistä liian läheltä. Ehkä Maybellinen BB-voide ei enää riittänyt raikastamaan valuvaa naamaani. Päätös on kuitenkin tehty. Nyt loppui jatkuva leivän mussutus, rasvaisten juustojen mättäminen ja karkin napsiminen. Heippa viljat, sokeri ja maito. Näin kärjistetysti.

Olen antanut itselleni kevään aikaa kokeilla ja innostua. Jos en huomaa muutosta, tai arki muuttuu liian monimutkaiseksi, saan lopettaa toukokuussa. Luulenpa vaan, että muutos kyllä näkyy ja tuntuu. Olo on näillä eväillä niin vetelä.

Liikuntapuolestani pitävät huolen ratsastus ja tallityöt useamman kerran viikossa. (Yli kymmenkiloisen vauvan ja kauppakassien roudauksesta puhumattakaan!) Tilasin myös laatikollisen superfoodeja auttamaan uuden starttaamisessa. Cocovin Smoothie Mix ja soijaproteiini vaikuttavat vielä ihan harmittomalta tuttavuuksilta, mutta että kohta täällä juodaan myös savea. En malta odottaa! 

Kuvassa viime päivien herkkuja. Jäävuoren huippu, sanon minä.

6 kommenttia:

 1. Ihanasti kyllä kirjotat :D jään seuraamaan :) minulla odottavan äidin blogi

  VastaaPoista
 2. Hei ja tervetuloa! Kävinkin kurkkimassa sun blogia :) paljon tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista
 3. Hei, hieno päätös ja tsemppiä siihen! Blogissasi on muuten kivan leppoisa tunnelma ja kauniita kuvia, luen varppisti jatkossakin:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Mäkin tykästyin heti sun blogiin! Ihanaa saada uutta luettavaa. :)

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että väsynyt mutsi on täällä taas!!!
  Lykkyä kevääseen ja toivon mukaan raikkaampaan oloon, eiköhän tuloksia tule aika nopsaan jos vaan jaksaa jättää suurimmat ähkyöverit suorittamatta.

  Kyllä täälläkin kaivattaisiin jotain virkistäytymistä, bb-voiteet ei ole enää pitkään aikaan pelastaneet yhtään mitään, joten antaa silmäpussien roikkua, hah!
  Ja nuo herkut, pkele, itsekuri kun ei asu meillä...

  Mutta hyötyliikuntaa tulee täälläkin harrastettua, reilut 10 kiloa täälläkin roikkuu sylissä. Ja ei, se ei ole läski mun lanteilla, vaan ihkaelävä Väinö, joka muuten täytti eilen 8 kk, mihin tämä aika menee? Terkkuja Aavalle<3

  VastaaPoista
 6. Ai niin,
  mä piristin itseäni tilaamalla kirkkaanpunaiset Dr Martensit, eiköhän niillä väsyneet silmäpussitkin unohdu hetkeksi... Postipoikaa odotellessa...

  VastaaPoista