näkymiä
Luin joskus sisustusjutun, jossa joku viisas sanoi, että yksittäisten tavaroiden sijasta täytyisi kiinnittää enemmän huomiota näkymiin. Tämä on varmaan ainoa sisustusvinkki, joka on todella iskostunut kallooni. Norkoilen harvoina arjen hiljaisina hetkinä makuuhuoneiden ovenpielissä tai nojailen keittiötasoon maisemia tutkiskellen. Mikä mättää? Mitä lisää? Mitä haluaisin nähdä.

Allun huone alkaa vihdoin näyttää siltä, kuin sen pääni sisällä suunnittelin about puolitoista vuotta sitten. Pitkän empimisen jälkeen hankin myös pellavaverhot, vaikka mielestäni vanhan kivitalon syvät ikkunapenkit ja ruutuikkunat ovat nätit ilmankin. Vehreästä puutarhanäkymästä puhumattakaan. Mutta tuovathan nuo ohuet keijuverhot tunnelmaa. Makuuhuone sai ikkunaansa samanlaisen.

Allun verhotangossa keikkuvat vielä ristiäisiin askarrellut silkkipaperipompomit. En millään raaski luopua niistä, vaikka ne keräävätkin varmasti pölyä aika määrät. Punainen keinuheppa on perintöaarre.

Kuvat ovat huonoja, koska iPhone ja vastavalo, mutta tunnelma on kohdallaan.

1 kommentti:

  1. Ihanat verhot! Mä tilasin makkariin pellavapetivaatteet, toivottavasti ovat postissa odottamassa kun palataan lomareissulta. Meillä Väinö keinuu ahkerasti tuollaisella punaisella keinutuolilla, jonka olen saanut omalta papaltani ollessani 1-vuotias.
    tuo keinuheppa on niin upea ja aikansa klassikko.

    VastaaPoista