// mahdoton tehtävä //

Tähänkö tämä nyt tyssäsi? Suoriuduinkin hämmästyttävän helposti vaunujen, sängyn ja muun oheismateriaalin hankkimisesta. Vaatteiden kanssa ei kertakaikkiaan ole ollut minkäänlaista ongelmaa. On harsoja, leluja, tuttipulloja ja vaippoja. Mutta ei hoitoalustaa. Babytarvikkeiden shoppailuflow on slut kaputt. Hoitoalustat ovat joko liian isoja tai hemmetin rumia. Ikävän tuntuisia muovilärpäkkeitä. Niissä on typerän näköisiä kuvioita tai ne muistuttavat sairaalakalusteita. Kalliitakin ovat! Melkein viisikymppiä muovilla päällystetystä vaahtomuovista. Oikeasti?! 

Tuskailin asiaa esikoistaan odottavan ystävän kanssa. Hän on sortumassa siihen markkinoiden ainoaan  siedettävän näköiseen kapistukseen, ja on pian viitisenkymppiä köyhempi. Mietimme voisiko pyyhkeen viikata Elmu-kelmun sisään. Puolivitsillä. Ajatus alkaa tuntua houkuttavalta. 

Tarvitaanko sellaista vaahtomuovialustaa todella? Ei meillä ole hoitopöytääkää, eikä tule. Asettuisiko hoitoalusta pesukoneen päälle vai siirtyisikö se sittenkin keittiön pöydälle paremman tilan puutteessa? Kyllä voi ihmisellä olla hirrrrvittävän vaikeita asioita mietittävänään.

Ja sitten lopulta tämä Shak-shukasta bongattu reissukäyttöön tarkoitettu hoitoalusta. Pärjäisikö pelkästään tällä? Tai hei, saisiko tästä askarreltua jotain parempaa?!  Kaikki blogiani lukevat käsityöihmiset, joilla on kellarissa salainen vauvojen hoitoalustatehdas. Ilmoittautukaa välittömästi! 


7 kommenttia:

 1. Ja minähän ilmoittaudun! Yks vaihtoehto ois tämmöinen.... ikean puhallettava hoitoalusta maksaa n.kympin ja on tosi kätevä, siihen ommellaan päällinen, kangasmahdollisuudet ovat rajattomat. Kaks päällistä riittää, toinen vaihtoon ja pesuun kun vauva kumminkin ehtii siihen joskus pissata. Toimii!

  VastaaPoista
 2. Mitä mitä?! Tekisitkö sä tällaisia ihanuuksia? Olisin kyllä heti kiinnostunut. Toihan olisi loistoratkaisu. :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teen! Jos ostat puhallettavan alustan niin siihen ommellaan sellanen päällys (niitäkin myydään ikeassa, 2kpl maksaa muistaakseni vitosen) mutta jos haluu itse valita kankaan niin sellasia on tosi nopee ommella :) Osaisit itsekin, mutta ilman muuta ompelen jos haluut :)

   Poista
 3. Whaaaaaat? Viiskymppiä hoitoalustasta, ei hyvää päivää! Komppaan Miraa, kympin alusta ja siihen samaisesta puljusta vaikka sellainen isompi käsi/kasvopyyhe päälle.

  VastaaPoista
 4. Noniin, mun täytyy nyt siis lähtee käymään Ikeassa..... :))

  VastaaPoista
 5. Eikä se hoitoalusta ole välttämätön, kyllä sitä pärjää ilmankin. Meillä oli paksu pyyhe pesukoneen päällä, jonka pystyt helposti tarvittaessa nakkaamaan sinne koneeseen, ja uusi tilalle kaapista. Se riippuu ihan mitä hoitoalustalta odottaa, ja haluaa. :)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa ihan järkevältä! Olisi ainakin yksi tavara vähemmän, josta sitten hankkiutua eroon. :)

  VastaaPoista